Декоративни свещи LightHouse

 

Декоративни свещи

Причините да се захванем с ръчна изработка на декоративни свещи е защото според нас домашния уют не може без това красиво пламтящо допълнение. Вярваме, че декоративната свещ има място във всякакво пространство. Има  пестеливо обзаведени пространства, има и такива, които преливат от дребни детайли.
За големи пространства сме изработвали по поръчка огромни високи около един метър свещи с внимателно подбрани цветове. Те създават завършеност на атмосферата. Понякога сме изработвали свещи на райета изцяло в цветовете на стените и мебелите, като сме вмъквали по няколко различни пласта с различен по нюанс цвят за акцент. Най - често тези свещи са с по-големи размери и се изработват с четири фитила, което изцяло отговаря на пропорцията на декоративната свещ. Те отделят и повече светлина.
За по – популярните у нас, малки пространства предлагаме комбинации от група едноцветни свещи. Те са подходящи за хора, които ползват уюта на запалената свещ почти ежедневно в своята дневна или трапезария, наслаждавайки се на аромата, който отделя тя. Едноцветните свещи пасват чудесно на любителите, които активно ги палят заради по – ниската си цена, тъй като се изработват по – лесно от многоцветните и тези с декорации. Могат да се използват и за красиво аранжиране на специален кът и отделно пространство в дома.
Лайтхаус свещиВариантите за декориране са безкрайни и до голяма степен зависят от вкуса и предпочитанията на нашите клиенти. Има хора, които не се страхуват от комбинирането на различни цветове и смело експериментират със съчетания  от едноцветни и характерните за LightHouse раирани свещи, а също и декорирани модели с вградени фигурки от восък. Това обикновено е съобразено с годишния сезон и предстоящия празник. Луксозните ни варианти са прекрасно допълнение към настроението на важни семейни празници и приятелски тържества.
Декоративните  свещи на Lighthouse са прекрасен аксесоар за вашата баня. Приятно аранжирана в подходящ стъклен съд, с добавени за повече романтика изсушени цветя, шушулки и камъчета, свещта става естествен източник на аромат и подходящо настроение, а когато взимате вана  помагат за вашето релаксиране.
През топлите вечери, когато прекарвате повече време на балкона или терасата, в градината или около басейна нашите декоративни свещи могат да допълнят усещането за почивка и развлечение. За тези открити пространства, които всички обичаме да използваме през лятото, ние препоръчваме горещо нашите декоративни свещи изработени от рециклирани материали. Свещите от тази серия предлагаме и на по-ниска цена от декоративните и ароматни свещи. Рециклираните свещи изработваме от остатъци от вече изгорели свещи, които нашите клиенти връщат в магазините ни, а също и от остатъчни суровини при изработката. Красиво допълнение към декорацията са различни стъклени буркани и фенери.
Lighthouse декоративни свещиПрез годините нашите клиенти, често използват цялостните ни предложения за специални партита на открито и закрито. За тези цел ние подготвяме декоративни свещи изцяло свързани с конкретното събитие. Ние ще дойдем при Вас на място и ще предложим най - добрия вариант за декорация спрямо темата на празника, предпочитаните цветове, форми и аромати, подходящи за  различни пространства. Сватби, Рожденни дни и други важни събития и празненства, ресторанти и барове, спа и масажни студия, офиси и приемни, корпоративни подаръци, специални индивидуални поръчки, свещи гиганти...
Изработваме и специални декоративни свещи за корпоративни клиенти, с различна форма, дизайн и аромат. За тези специални бизнес подаръци използваме различни техники за вграждане на фирмения знак.
Постепенно в годините от обикновена вещ за дома ние от LightHouse превърнахме нашите декоративни свещи в специален аксесоар, подарък и приятна изненада за любимите хора. Така желанието и непрестанния стремеж за креативност ни отведе в приключението на приказката LightHouse.