Коледни свещи за нашия дом или работно място-да! Зимата е времето, когато се  „оттегляме” у дома, отдаваме се на повече, размисъл и равносметка. Сбирките с приятели и роднини са все повече в домовете ни. Според нас тези ценни мигове не биха били така пълни и топли без пламъка на свещта. /Така мислим ние :)! През тези месеци все повече ухае на домашни Коледни сладкиши и сладък хляб, цитрусови плодове и подправки, на борова смола и тамян. Ухание може да добави и една коледна свещ.

За тези съкровени моменти от годината  ние от LightHouse Ви предлагаме ароматите на коледни свещи, които подготвяме за предстоящите месеци на Коледни и зимни празници.

Как да си представим спомена за Коледа от детството без аромата на ябълка и канела!

Тази година  ароматът на ябълка ще доминира пред канелата. По традиция изработваме  тази колекция  в класическите Коледни цветове - червено и зелено. Зелена елхичка върху червен фон е нашата „запазена Коледна марка”.

Коледна свещ с аромат на канела

 Тя е един от ароматите, които предлагаме целогодишно в естествения за канелата кафяв цвят. За Коледа тя винаги е празнична – червена. Така вие имате възможност да избирате повече варианти на любимите Ви червени коледни свещи изпълнени с различни аромати.  Орнаментите при канелата са различни от тези на ябълката и канелата.

Коледни свещи

Коледни свещи с аромат на любимата Ви Ванилия

Усещането за Коледния дух е неповторимо , когато в празничните дни украсяваме дома и трапезата. Настроението се допълва великолепно с клонче от имел. Въпреки трудната изработка ние държим на този орнамент и последователно го изработваме в годините. Тази година сме предвидили достатъчно бройки :) и обещаваме да направим достатъчно за всички наши клиенти , които го ценят.

Коледна свещ с аромат на ванилия за коледа

 

Коледна свещ с аромат на портокал

Сигурни сме, че ще отговори на усещането Ви за съкровените домашни празници. През годините изпробваме различни  цитрусови аромати:  портокал Нерола, Мандарина, портокал с карамфил...и т.н. Тази, се спряхме на чист натурален  освежаващ портокал. Преобладаващият  цвят ще е оранжев, като за допълнителен акцент малко сме подсилили силата на червеното в декорациите: тичащи еленчета, звездички, елхички, падащи звезди...

Свещ за коледа с аромат на портокал

Коледни свещи с аромат на нар

Облата форма, цвета и изящния аромат на този плод  ни вдъхнови да  сътворим Коледната колекция с ангелчета. За тези, които предпочитат  горските приказки  изработихме свещи със сърничка  и звезди. Бял снежен фон, бордо декорации в цвета на нара и за цветен баланс тук-там по някоя звездичка в цвят охра! А как ухае само! Да, Коледата е най - специалния и очакван миг в от годината!

Коледни свещи с аромат на нар

 

Зимна приказка

Евкалипт и тамян

Това е настроението, с което този аромат, преди години ни вдъхнови да разкажем приказка за вълшебната зимна гора . Потънали във преспи пухкав сняг  оживяват, всички зимни картини от детството ни - елхички, лосове и сърни, къщички, падащи звезди и съкровени желания.  Магията на Коледния дух е тук при нас, за да ни даде отново светлина.

Свещи зимна приказка

Сладки джинджифил

През последните няколко години не пропускаме този аромат! Уханието на бабините Коледни сладки оживява.  Спомена за месенето, точенето и украсяването с приказни орнаменти е незабравим. Приели сме и поръчките на тези, които заявиха предварително бройките специално за тях. Тази година ще поставим „бисквитките” върху по  - светъл тон, не както до сега на фона на изпечена курабийка. Каква фантазия за коледна свещ!

Курабийка с джинджифил - коледна свещ

От Коледа на Коледа се опитваме да ви предадем старанието и внимание, което полагаме в приготвянето на празнични ни колекции: дали този или онзи нюанс на портокала, на канелата , на джинджифиловите сладки….?, а дали канелата при ябълката не е много?,  а зеленото колко да е тъмно и ярко, имела дали е достатъчно червен...въпросите са много , а желанието ни  свещите да са приказно красиви и с изискан и премерен аромат, за да направят усещането за Коледа неповторимо и съкровено за вас.

И накрая, най – важното за нас  е да запазим усещането за уникална ръчна изработка на коледни свещи, което е духа на LightHouse.

Да запазим  спомена за детството ни жив!