Магазини за свещи LightHouse

Магазини за свещи - подаръци, празници и домашен уют!
Нашите свещи са с уникален дизайн, високо качество и са прекрасен вариант за подарък. Разработваме колекциите си следвайки годишните сезони и празници - Коледа, Св. Валентин, Баба Марта, 8-ми Март, Цветница, Великден, Хелоуин...Така всички наши клиенти имат възможност освен едноцветни свещи за ежедневна употреба да изберат и подходяща свещ и домашен аксесоар за специален празник или изненада.
Спрямо годишния сезон в магазините на LightHouse можете да откриете ароматни свещи и аксесоари за декорация за вашата баня, дневна, трапезария, балкон или тераса, градина или басейн, офис или приемна.
Освен новият ни интернет магазин www.lighthouse.bg, през годините LightHouse отвори и поддържа два основни магазина за свещи в София.


Магазин LightHouse - София, бул. Патриарх Евтимий №46

Магазини за свещи Лайтйхаус

Магазинът е отворен през 2007 г. и непрекъснато се развива и променя. Той носи характерната атмосфера на Lighthouse. В него нашият екип ще ви представи подробно всички актуални колекции и предложения. За да направите най – добрата за вас комбинация от свещи, подложка от стъкло или керамика, стъкленица, фенер, а също и дребните детайли, на които ние много държим, с помощта на консултантите ни бихте могли сами да изпробвате различни комбинации. Нашите момичета няма да натрапят своя вкус, те само деликатно ще ви помогнат да направите вашия персонален избор. Докато те старателно се грижат за красивата опаковка на вашия подарък ще можете да се 

насладите на приятната музика в магазина, да разгледате и пробвате авторски бижута, или пък да ви разкажат за натуралната козметика, която също предлагаме. Не можем да скрием – това е любимият ни магазин, спокойно и уютно място за пазаруване, където можете да направите покупка за собствения си домашен уют и атмосфера или празничен подарък.


Работно време 10:30 – 20:00
Неделя 12:00 – 18:00
телефон за връзка 0884 731351

 

Магазин за свещи LightHouse, Mall CCS – Сити Център София, бул. „Арсеналски” №2

Магазинът е отворен през 2008 г. Това е романтичен и красив остров, който не можете да подминете незабелязано. Той привлича с уханието си и усмивките на нашите продавачи. Това е забързано и динамично място, разположено в левия ръкав на партера в МОЛ Сити Център София. Магазинът е подходящ за експресно пазаруване на индивидуални подаръци, готови опаковани празнични комплекти, както и цялостни комплекти за аранжиране на всички кътове във вашия дом. Подходящо място за подаръци за рождени и именни дни, празници, сватби, както и за подаръци без повод за любимите ви хора. Освен нашите свещи тук можете да намерите и свещи за рожден ден, китайски фенери и всички други аксесоари.


Работно време без почивен ден 10:00 – 22:00
телефон за връзка 0885 863796