Свещи за Хелоуин с аромат на печена тиква с карамфил и канела


 

През есента, с падането на първите листа от дърветата и скъсяването на деня, прекарваме повече време у дома. Компанията на нашите свещи внася повече топлина, уют и помага за доброто настроение срещу лошото време навън. Това е времето на сочни и сладки есенни плодове, на мамините пайове.

През последните няколко години се съсредоточихме в подготовкана на малка колекция за празника на Вси светии - Хелоуин. Така ние доринасяме за по - специалното на всички, които традиционно отбелязват празника, който се радва на все по - голяма популярност у нас. Нашите дългогодишни клиенти знаят и очакват с нетърпение в края на септември любимия си аромат на печена тиква с карамфил и канела:). Фигурите на вечищи, прилепи, котки, духове и бухали оживяват в пламъчетата на свещите. Това ни връща в незабравимия детски спомен за есента, когато по улиците на града, на дървени колички весели търговци предлагаха току що изпечена тиква, а у дома бащи и дядовци изрязваха изящни фенери от тиква.

От 20 септември 2014 ще можете да откриете нашите свещи за Хелоуин във всичките ни магазини, в компанията на закачлива украса и аксесоари за празника. Напомняме, че изработваме хелоуински свещи и за специални фирмени и големи семейни празненства.