Грижа за горенето на нашите свещи

1 .Поддържайте фитила с дължина 5-6 мм.

2. Тъй като при горене фитила често се извива в горната си част, бъдете внимателни фитила да е 5-6 мм дълъг и изправен, за да помогнете на вашата свещ да изгаря равномерно.

3. Ако една свещ пуши леко с голям пламък, фитила е дълъг. Изгасете свеща и подрежете фитила.

4. Ако пламъкът е тдърде малък, това означава, че сте одрязали фитила твърде много. Повярвайте ни издълбаване на восъка наоколо нма да помогне. Изгасете и излейте втечнения восък и повторно запалете.

5. Избягвайте всички допълнителни източници на топлина като климатици и камини. Дори и да е малко топлината, която генерират, съчетана с топлината от пламъка ще направи вашата свещ нестабилна и може да се разлее или изгори много по - бързо.

6.Свещи от различни размери групирани заедно и запалени изглеждат много добре, но раздалечете ги поне на около 5-7 см. една от друга, тъй като от пламъците си те се нагряват и могат да изтекат.

7. Моля не добавяйте допълнително ароматни масла в свещите. Не е необходимо, тъй като те вече са силно ароматизирани. Ние добавяме аромат в контролирани количества, така че той е наличен в цялата свещ.

8. Моля, никога не оставяйте горящи свещи без надзор, или в близост до вторичен източник на топлина. Дръжте ги далеч от достъп на деца и домашни любимци. Поставяйте ги върху подложка достатъчно голяма, за да побере разтопения восък.

9. Колкото по - дълго горят свещите при всяко запалване толкова по - пълноценно ще изгарят те. Продължителното горене прави достатъчно голям кладенец и аромата ще изпълва пространството.

Наслаждавайте се!